Råshot

Askim Rashot Blabaer Gulrot

Nyhet! Ritni har blitt Råshot

Råshot-Naturen rett på flaske

I løpet av høsten 2023 relanseres Ritni Blåbær som Råshot Blåbær, og får følge av en helt ny variant, Råshot Gulrot.
Ritni Blåbær har vært populært og etterspurt helseprodukt som vi har produsert i Askim i mange år. Glassflasken og innhold er det identisk med Ritni. Nytt navn og nytt design, samt en ny variant er det vi nå gleder oss over å kunne tilby.

Flytende helsekost- bra for deg!

Dette er råsafter som ikke er ment som en drikk, bare sunne shots.
Vi kaller det flytende helsekost- ta en shot som er bra for deg. Naturen vet best.

Hvor kan du kjøpe Råshot?

I fabrikkbutikken vår i Askim selges Råshot både enkeltvis og i kartong à 8 flasker. Råshot er et helsekostprodukt, og kan etterspørres i de fleste helsekostbutikker, blant annet Life, Sunkost og Kinsarvik Naturkost. Produktet selges også i nettbutikken til Vitalkost, og i landets Meny butikker. Ritni/ Råshot eksporteres i dag til land som Tyskland, Japan og Kina.

Ca. 1000 skogsblåbær. Rik på Antotcyaner!

Viltvoksende bær er en viktig nøkkel til bedre helse, men få tar bryet med å plukke bærene selv. Siden naturen aldri lar seg kopiere, får du ikke samme virkning om du tar antioksidanter i pilleform. Flere studier har vist at det er bæret i seg selv, og blandingen av mikronæringsstoffene som gir helseeffekten, og ikke bare antioksidantene alene. Vi lar naturen produsere våre antioksidanter, fordi den vet best. - Det er ca. 200 friske bær i en dose Råshot Blåbær

Ca. 4 gulrøtter - Rik på Beta- karoten (Vitamin A).

Flasken inneholder saften av 4 gulrøtter, en halv sitron og revet ingefær, uten tilsatt sukker- helse i hver dråpe