Om oss

Naturlige råvarer smaker best.

Miljobilder 2010 382

Vi driver med pressing av frukt, bær, rabarbra, grønnsaker og rapsfrø til egne produkter, men også noe leieproduksjon. Vår historie strekker seg tilbake til 1936 og siden den gang har vi utviklet og produsert eplemoster, bærsafter, gelèer, syltetøy og rapsoljer basert på norske råvarer.

Fabrikken i Askim

Ved fabrikken i Askim har vi en flott butikk hvor vi selger våre egne og andres lokalproduserte varer. Vi har et moderne tappeanlegg for glass og 11 000 kvm stor fabrikk – og det mest morsomme – fabrikken ligger i Hurrahølet. Men det er en annen historie..

Stolt av produktene våre

Våre produkter er distribuert hos enkelte dagligvarekjeder, spesielt på Østlandet, hoteller, restauranter, kiosker og bakerier, samt enkelte andre utsalg. Vi er ca. 22 årsverk og omsatte for 56 mill. kroner i 2017.

Leverandør og kunde

Hageeiere har i over 80 år levert inn rabarbra, bær og epler og kjøpt tilbake sesongens produkter for eget bruk. Mange har barndomsminner fra besøk hos oss og gode historier og opplevelser er skapt her.

Stolt av historien

I lokalmiljøet er mange stolte av Askim Frukt -og Bærpresseris historie og virksomhet. Vi selv er stolte av bedriften vår, dens tradisjoner, kulturen og produktene som vi forvalter med respekt. Samtidig liker vi å se etter måter å utvikle oss på og bli enda bedre på det vi gjør.