Innlevering

Hos oss kan du levere rabarbra, bær (rips, solbær, bringebær og blåbær) og høstepler i sesong.

I Mottaket 1

Hos oss kan du levere rabarbra, bær (rips, solbær, bringebær og blåbær) og epler i sesong.

Vi tar IKKE imot svartsurbær (Aronia), plommer eller pærer.

Les om de ulike sesongene for råvaremottak under:

Tilgodelapp

Leverer du rabarbra, bær (rips, solbær, bringebær, blåbær) og epler i Askim får du en tilgodelapp. Den kan fritt benyttes i butikken vår, eller du kan ta ut pengene i kontanter inntil 4000 kr. Ifølge Skatteloven er grensen for skattefri inntekt for hage- og naturprodukter kr 4000 pr. år. For foretak gjelder egne priser og egne avtaler. Levering av større kvantum (som overstiger kr 4000 pr. år) skal avtales på forhånd og faktureres oss i etterkant og iht. utskrevet veieseddel. Egenerklæringsskjema skal fylles ut ved levering. Vi tar ikke i mot glassepler (tidligepler), plommer, pærer eller aronia/svartsurbær.

Dere plukker og vi foredler..

Tanken om dugnadsånden lever, den står sterkt i Norge. Hvis mange bidrar med litt, gir det resultater. Det er noe ærlig og inkluderende ved at våre kunder også er våre råvareleverandører.

Takk...!

Tusen takk for den innsatsen dere legger ned i hagen, vi trenger dere! Vi er stolte av produktene våre og vil levere best mulig kvalitet tilbake. Tilgangen på råvarer fra private hageeiere varierer fra år til år, og vi er avhengig av råvarer fra profesjonelle dyrkere i tillegg for å møte etterspørselen.

Kontakt oss

Er du dyrker eller profesjonell plukker og ønsker å levere større mengder frukt -og bær (mer enn 500 kg.) må dette avtales. Bruk kontaktskjema nedenfor.