Innlevering

Vi følger hagens sesonger og tar i mot rabarbra i juni, bær i august og epler i september og oktober.

I Mottaket 1

Tilgodelapp

Leverer du rabarbra, bær og epler i Askim får du en tilgodelapp. Den kan fritt benyttes i butikken vår, eller du kan ta ut pengene i kontanter inntil 4000 kr. Ifølge Skatteloven er grensen for skattefri inntekt for hage- og naturprodukter kr 4000 pr. år. For foretak gjelder egne priser og egne avtaler. Levering av større kvantum (som overstiger kr 4000 pr. år) skal avtales på forhånd og faktureres oss i etterkant og iht. utskrevet veieseddel. Egenerklæringsskjema skal fylles ut ved levering.

Dere plukker og vi foredler..

Tanken om dugnadsånden lever, den står sterkt i Norge. Hvis mange bidrar med litt, gir det resultater. Det er noe ærlig og inkluderende ved at våre kunder også er våre råvareleverandører.

Takk...!

Tusen takk for den innsatsen dere legger ned i hagen, vi trenger dere! Vi er stolte av produktene våre og vil levere best mulig kvalitet tilbake. Tilgangen på råvarer fra private hageeiere varierer fra år til år, og vi er avhengig av råvarer fra profesjonelle dyrkere i tillegg for å møte etterspørselen.

Er du dyrker eller profesjonell plukker og ønsker å levere større mengder frukt -og bær må dette avtales. Bruk kontaktskjema nedenfor.