Finalist i Det Norske Måltid 2018

Eplemosten vår Årgang Askim Summerred er finalist i Det Norske Måltid 2018

Summerred Utebilder

Vi er i finalen i Det Norske Måltid 2018

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Kåringen startet i 2008, og målet er å vise frem bredden i landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert.

Fredag den 14. september var det delfinale i Det Norske Måltid på Dyrskun i Seljord. Eplemosten Årgang Askim Summerred ble her av en fagjury nominert som finalist i kategorien «Årets det grønne- foredlet». Det er første gang Askim Frukt- og Bæpresseri melder på et epleprodukt i denne kåringen, og derfor ekstra gledelig at den ble topp tre. Det er vi veldig stolte av.

Den store finalen finner sted i Stavanger den 11. januar 2019.

Årgangsserien er vår premium serie med eplemoster og er utviklet med tanke på å kunne bli det beste alkoholfrie alternativ til god mat. Hvert år vil nye varianter av Årgang gi nye smaksopplevelser.

Årgangsserien skiller seg fra den klassiske eplemosten fra oss ved at den er laget av rene epleslag, samt at den tappes på andre flasker med et annet design. Vi sier at den er for de litt finere anledningene.

Vi har presset epler til eplemost siden 1936 og den klassiske blandingsmosten fra hageepler er kjent for mange, men vi synes det er veldig stas at dette nyere premiumkonseptet blir lagt merke til.

Se mer info om konkurransen på www.detnorskemaltid.no, Facebook og Instagram

Logo

Finalistlogoen som pryder våre Årgang Askim Summerredflasker

Les mer