Bærsafter og rødsaus

Naturlige råvarer smaker best

Bringebaersaus til nettside

Naturlige råvarer smaker best

Askim Frukt- og Bærpresseri har lange tradisjoner med foredling av frukt og bær fra norske hager. Siden 1936 har vi presset råsaft av friske råvarer og laget klassiske produkter kjent av flere generasjoner.

Bærsaft

Bærsaftene er fremstilt på tradisjonelt vis fra gode, modne bær, plukket i en hage i nærheten eller høstet hos en profesjonell bærdyrker. Saftene er konsentrert og skal blandes med vann. Bær inneholder lite naturlig sukker og derfor tilsettes sukker for en mildere og rundere smak. Vi mener naturlig sukker er best egnet til søtning av våre bærsafter. Nyt den ekte smaken.

Bærsaus

Bærsaus eller rødsaus fra Askim er dessertsauser laget av norske bær. Vi vet at mange har lange tradisjoner med å lage sin egen rødsaus av våre bærsafter. Nå har vi gjort jobben for dere, sausen er ferdig kokt og klar på flaske. Ekte smak av norske bær. Sausene er Matskatter i Meny så se etter dem i din nærmeste Menybutikk.

Vi har utviklet tre varianter røde bærsauser klare til bruk. De passer perfekt til is, en selvfølge på riskrem og nydelig til ostekake, panna cotta, sjokoladefondant, brownies og andre desserter. Bærsausene er også glimrende på havregrøt, i smoothies og som smakstilsettere.

Bærsausene kommer i 0,25 l flaske