Levere bær

Hos oss kan du levere rips, solbær, bringebær og blåbær fra 30.7. -17.8. 2020 Se mer info under.

Rips i hender

30.7. 2020 åpnet bærmottak i Askim - siste dag er 17.8.

Du kan levere moden rips, solbær, bringebær og blåbær frem til og med mandag 17. august.

Vi tar ikke imot andre typer bær.

Rips

Frem til 17.8. 2020 tar vi i mot rips. Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Rips som leveres til pressing må være modne og fri for blader og kvister. Bærene skal plukkes 3 uker etter at de har blitt røde. Da er de modne. Den tynne stilken som bærene henger på kan følge med. Bærene må være friske og nyplukkede, senest dagen før. De kan gjerne leveres i egen emballasje som du får med tilbake. Vi betaler 24 kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Solbær

Frem til 17.8. 2020 tar vi i mot solbær. Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Solbær som leveres til pressing må være modne og fri for blader og kvister. Den tynne stilken som bærene henger på kan følge med. Bærene må være friske og nyplukkede, senest dagen før. De kan gjerne leveres i egen emballasje som du får med tilbake. Vi betaler 24 kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Bringebær

Frem til 17.8. 2020 tar vi i mot bringebær. Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Bringebær som skal leveres til pressing må være modne og fri for blader. Bringebær kan leveres frossen. Vi betaler 33 kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Blåbær

Frem til 17.8. 2020 tar vi i mot blåbær. Bærene trenger ikke å være renset, men kvister må ikke forekomme. For foretak gjelder egne priser og egne avtaler. Levering av større kvantum (som overstiger kr 4000 pr. år) skal avtales på forhånd og faktureres oss i etterkant og iht. utskrevet veieseddel. Egenerklæringsskjema skal fylles ut ved levering. Pris/kg 25 kr. Vi forbeholder oss retten til å stoppe mottak av blåbær uten forvarsel pga. stor pågang