Bær

Mottak av bær er avsluttet for 2019. Vi tar ikke imot svartsurbær/aronia eller plommer.

Mg 2810

Rips

I august tar vi imot rips. Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Rips som leveres til pressing må være modne og fri for blader og kvister. Bærene kan plukkes ca 1 mnd etter at de har blitt røde. Da er de modne. Den tynne stilken som bærene henger på kan følge med. Bærene må være friske og nyplukkede, senest dagen før. De kan gjerne leveres i egen emballasje som du får med tilbake. Vi betaler 23 kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Solbær

I august tar vi imot solbær. Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Solbær som leveres til pressing må være modne og fri for blader og kvister. Den tynne stilken som bærene henger på kan følge med. Bærene må være friske og nyplukkede, senest dagen før. De kan gjerne leveres i egen emballasje som du får med tilbake. Vi betaler 23 kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Bringebær

I august tar vi imot bringebær. Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Bringebær som skal leveres til pressing må være modne og fri for blader. Bringebær kan leveres frossen etter avtale med oss. Vi betaler 32 kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Blåbær

I august tar vi imot ferskplukket blåbær. Bærene trenger ikke å være renset, men kvister må ikke forekomme. Vi forholder oss retten til å stoppe mottak av blåbær uten forvarsel pga. stor pågang. For foretak gjelder egne priser og egne avtaler. Levering av større kvantum (som overstiger kr 4000 pr. år) skal avtales på forhånd og faktureres oss i etterkant og iht. utskrevet veieseddel. Egenerklæringsskjema skal fylles ut ved levering. Pris/kg 20 kr.