Levere bær

I august kan du levere inn rips, solbær, bringebær og blåbær. Bærmottaket er vanligvis åpent 2-3 uker og er stengt for i år.

Rips i hender

Bærmottaket er stengt for i år. Takk for en flott sesong!

I 2022 kan du igjen levere inn moden rips, solbær, bringebær og blåbær . Vi sees igjen da!

Vi tar ikke imot andre typer bær.

Rips

Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Rips som leveres til pressing må være modne og fri for blader og kvister. Bærene skal plukkes 3 uker etter at de har blitt røde. Da er de modne. Den tynne stilken som bærene henger på kan følge med. Bærene må være friske og nyplukkede, senest dagen før. De kan gjerne leveres i egen emballasje som du får med tilbake. Vi betaler 25kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Solbær

Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Solbær som leveres til pressing må være modne og fri for blader og kvister. Den tynne stilken som bærene henger på kan følge med. Bærene må være friske og nyplukkede, senest dagen før. De kan gjerne leveres i egen emballasje som du får med tilbake. Vi betaler 25 kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Bringebær

Informasjon om åpningstider i bærsesong ligger på førstesiden. Bringebær som skal leveres til pressing må være modne og fri for blader. Bringebær kan leveres frossen. Vi betaler 34 kr/kg til hageeiere som leverer inn.

Blåbær

Bærene trenger ikke å være renset, men kvister må ikke forekomme. For foretak gjelder egne priser og egne avtaler. Levering av større kvantum (som overstiger kr 4000 pr. år Skatteetaten) skal avtales på forhånd og faktureres oss i etterkant og iht. utskrevet veieseddel. Egenerklæringsskjema skal fylles ut ved levering. Pris/kg 27 kr. Vi forbeholder oss retten til å stoppe mottak av blåbær uten forvarsel pga. stor pågang