Vi søker leder for kvalitet, utvikling og HMS-området

ASKIM FRUKT- OG BÆRPRESSERI AS produserer safter, eplemoster, syltetøy, gele, bærsauser og rapsoljer basert på råvarer som presses og tappes ved fabrikken. I Askim har vi 4 produksjonslinjer, presseri, verksted og butikk på våre 11 000 kvm.

Har du lyst til å jobbe med å utvikle Askim Frukt -og Bærpresseri sammen med oss?

Stillingen har det overordnede ansvaret for kvalitets -og utviklingsarbeidet, med vårt mattrygghetsprogram som grunnlag for vår produksjon av trygg mat og iht standarden FSSC 22000. I denne stillingen har du ansvar for at vår virksomhet jobber innenfor denne standarden. Du vil få ansvar for gruppen for næringsmiddeltrygghet, HACCP-gruppen samt ansvaret for å videreutvikle vårt HMS-arbeid.

I stillingen ligger også spennende utviklingsoppgaver og du vil være prosjektleder for våre utviklingsprosjekter innen produksjonsprosesser, råvarer, produktutvikling og emballasje.

Det ligger i stillingens natur at du har høyre utdanning innen matteknologiske fag, med prosessforståelse og kompetanse innen matteknologi. Det er ønskelig med erfaring fra mattrygghetsstandarder og revisjoner, men ikke et krav.

Stillingen rapporterer direkte til daglig leder og inngår i selskapets ledergruppe.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Master i matvitenskap eller tilsvarende
  • Min. 5 års erfaring fra arbeid i næringsmiddelindustri
  • Erfaring med utvikling og oppfølging av rutiner og dokumentasjon i kvalitetsarbeid
  • Produktutvikling

Personlige egenskaper:

  • Systematisk og strukturert
  • Selvstendig og trygg faglig
  • Kvalitets- og ansvarsbevisst
  • Gode samarbeidsevner
  • Initiativrik og nysgjerrig.

Stillingen lønnes etter avtale. For mer informasjon om stillingen, kontakt fabrikksjef Lars Erik Pettersen tlf 900 61133 eller daglig leder Astrid Lier Rømuld tlf. 9343695. Alle søknader sendes via FINN.NO KODE: 286639057