Ritni blåbær

Råsaften fra ca. 1000 viltvoksende blåbær i en liten flaske - helse i hver dråpe

Ritni blåbærsaft på frokostbord

Ritni - ren råsaft av ville blåbær

Ritni er ren presset råsaft av ville blåbær, uten sukker, vann eller tilsetninger. Råsaften smaker friskt og syrlig som når du plukker og spiser blåbær fra bærriset. Smaken er kanskje uvant skarp i starten, men det betyr bare at råsaften er helt ren, ekte og naturlig. Blåbær er proppfulle av antioksidanter, mineraler og sporstoffer.

Hvor kan du kjøpe Ritni?

I fabrikkbutikken vår i Askim selges Ritni både enkeltvis og i kartong à 8 flasker. Ritni defineres som et helsekostprodukt, og kan etterspørres i de fleste helsekostbutikker, blant annet Life, Sunkost og Kinsarvik Naturkost. Produktet selges også i nettbutikken til Vitalkost, og i landets Meny butikker. Ritni eksporteres i dag til land som Tyskland, Japan og Kina.

Naturen vet best

Viltvoksende bær er en viktig nøkkel til bedre helse, men få tar bryet med å plukke bærene selv. Siden naturen aldri lar seg kopiere, får du ikke samme virkning om du tar antioksidanter i pilleform. Flere studier har vist at det er bæret i seg selv, og blandingen av mikronæringsstoffene som gir helseeffekten, og ikke bare antioksidantene alene. Vi lar naturen produsere våre antioksidanter, fordi den vet best.

Ritni- samisk navn for den første frosten

Bærene plukkes før den første frosten, mens de er på sitt mest næringsrike. Bærene fryses straks, slik at de gode egenskapene ikke forringes. Ritni er det samiske navnet for den første frosten om høsten. Råsaft av blåbær smaker like friskt. En ypperlig måte å starte dagen på. Ritni er "blåbær rett på flaske".