Årgang Askim Eplemoster

Årgang Askim Eplemoster

onsdag 25. februar 2015 12:31
 - for de litt finere anledningene.

 Årgang Askim serien finnes nå i 3 varianter: Årgang Aroma 2016 og Årgang Eple&Aronia 2015 og Årgang Summerred 2016.

Askim Årgang er utviklet med tanke på å kunne bli det beste alkoholfrie alternativ til god mat. Hvert år vil nye varianter av Årgang Askim gi deg nye smaksopplevelser. Hver årgang er forskjellig akkurat som hver sommer er det. Men det som er felles for Årgang Askim er at balansen mellom smakene er utviklet for å bli det beste selskap til god mat.

Årgang Summerred 2016 - 100% norske summerredepler filtrert klar

 Eplene  i Årgang Summerred eplemost er håndplukket, presset og filtrert ofr å få den klare og gyldne fargen. Årgang Summerred har en balansert syre med delikat og søtladet smak. Den passer godt til sushi, sjømat og skalldyrretter. Serveringstemperatur: 8-10 gr. 

Årgang Aroma 2016 - 100% norske aromaepler ufiltrert

Duften av den norske eplehøsten møter deg i glasset. Smaken av Årgang Askim Aroma egner seg spesielt til lysere matretter som torsk, kalv, lam, svin, kylling. Smaken av Aroma krever et litt fetere innslag i matrettene - som fløte, olivenolje og ekte smør. Balansen mellom syrlighet og sødme i Aargangs Askims Aroma passer godt mot kokte grønnsaker og friske salater. Kaker med jordbær, bringebær, ananas, mango sammen med fløte eller marsipan år er gode kombinasjoner med Årgang Aroma.

Årgang Eple&Aronia 2015 - eplemost fra solmodne, norske epler tilsatt råsaft fra økologisk aroniabær:

Årgang Askim Eple&Aronia passer til rødt kjøtt, grillet kjøtt, røkt skinke, juleribben, viltgryter, coq au vin og lam. Eplemosten er også et godt valg til Bacalao, grillet fisk, grønnsaker som tomater, rød paprika og gresskar, appelsin og sitrusfrukter. Årgang Askim Eple&Aronia passer godt til ostefatet med parmesan, manchego, gorgonzola og er fantastisk til det vanlige tilbehøret på ostefatet som fikenmarmelade og fruktkompotter.

 

GOD MAT BLIR ENDA BEDRE MED ÅRGANG ASKIM

 

 

 

 

 

 

 

Askim Frukt- & Bærpresseri, Osloveien 93, 1815 Askim, tlf: 69819800, post@afb.no
© Produksjon av Kloner AS - Joomla og Magento